Que és un actiu en salut?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Lorem ipsum dolor

Un actiu en salut és qualsevol factor o recurs que millora la capacitat de les persones, els grups, les comunitats, les poblacions, els sistemes socials i/o les institucionals per a mantenir i conservar la salut, el benestar i també per a ajudar a reduir les desigualtats en salut.

A Palma tenim molts d’actius en salut. Aquests es poden classificar en:

Actius d’organitzacions, institucions o entitats

Serveis que presten les organitzacions / institucions, i espais amb què compten; per exemple: Poliesportiu Germans Escales.

Actius físics d’una àrea

Es consideren els elements de l’espai públic en els quals es poden desenvolupar activitats que contribueixin al benestar de la població; per exemple: platja de Can Pere Antoni.

Actius d’associacions

Formals (grups, associacions, voluntaris), i informals (xarxes informals de cuidadors, de pràctica de l’esport); per exemple Metges del Món.

Actius culturals

Es consideren els elements de l’espai públic en els quals es poden desenvolupar activitats que contribueixin al benestar de la població; per exemple: platja de Can Pere Antoni

Actius econòmics

Negocis i comerços locals que contribueixen al benestar de la ciutadania i a disminuir les desigualtats socials; per exemple Atenzia (empresa especialitzada en l’atenció social i de la salut).

Actius dels individus

Habilitats, coneixements, xarxes, temps o interessos; per exemple: president de l’Associació de Veïnats de Santa Pagesa.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

Aviso Legal       Política de Privacidad     Política de Cookies