Notícies

 

Molta participació a la Fira de Salut Comunitària: comunicar-se és salut

El passat divendres 2 de juny de 2023 va tenir lloc la I Fira de Salut Comunitària, a Inca, amb la participació de més de 230 assistents. Hi participaren associacions (ACCU, Aldeas Infantiles, Metges del Món, Projecte Home, Naüm, ALAS, ACCU, ANSEDH, ELA, Celíacs, Associació de Veïnats Nou Llevant), centres de salut de Palma (Son Serra, S’Escorxador, Valldargent, Son Serra-la Vileta, Son Gotleu, el Camp Redó, el Coll d’en Rabassa), l’Hospital de Manacor, el Programa Pacient Actiu, els centres de salut de la Part Forana (Tramuntana, Nuredduna d’Artà i Sa Torre de Manacor), i també l’Ajuntament de Palma (Benestar Social, Institut Municipal de l’Esport i Centre Municipal de Promoció de la Salut).

L’Ajuntament de Palma hi va ser present en una taula rodona per a explicar que forma part de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, que impulsa la promoció de la salut des de les diferents àrees municipals i que disposa del mapa d’actius Mapalma. També hi va ser present amb una taula informativa.

Aquí pots descarregar els documents informatius que es facilitaren als assistents: “Palma, ciutat que cuida la salut”; “Projectes comunitaris de barri”; “Activitats ludicoesportives de l’IME” i “Activitats educatives de promoció de la salut i consum responsable”.

ACTIVITATS EDUCATIVES DE PROMOCIÓ DE LA SALUT I DEL CONSUM RESPONSABLE

INSTITUT MUNICIPAL DE L’ESPORT
(IME)