Notícies

 

GIMCANA COMUNITÀRIA MAPARTY 2024.

El dia 3 de febrer, al Casal de Barri de S’Escorxador, se celebrà el Maparty 2024, una gimcana comunitària per a la identificació d’actius en salut dels barris de la Zona Bàsica de Salut de S’Escorxador.

Mitjançant diferents proves, els participants identificaren els actius en salut. Entenem per “actiu en salut” tot espai, organització, recurs, persona o activitat que la comunitat identifica com a generador de salut.

Els organitzadors que formen part del grup motor de mapa d’actius són: Casal de Barri de S’Escorxador, Biblioteca Municipal Josep Maria Llompart, Associació de Veïnats Camp Rodó, Nucli compassiu del barri Blanquerna (Palma Compassiva), Projecte d’Intervenció Comunitària Nord – Camp Redó – Cas Capiscol, Conselleria de Salut – Atenció Primària de Mallorca, Conselleria de Salut – Direcció General de Salut Pública, Avaso.es Ayuda Social, Associació de Veïnats Santa Pagesa, Creu Roja Joventut, Centre Municipal de Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Palma.

La jornada s’inicià a les 10,30 h. i finalitza a les 12,30 h., amb un elevat nombre de participants, de totes les edats, que manifestaren la seva satisfacció.