Notícies

 

Inciam l’espai de Més Mapes amb la difusió dels mapes d’actius i la documentació elaborada pel Centre de Salut Son Serra – La Vileta

L’espai de Més Mapes destinat a la difusió dels mapes d’actius elaborats per plataformes veïnals, centres de salut, entitats, entre d’altres, comença a estar activa. Iniciam aquest apartat amb tota la feina realitzada des del grup d’actius del Centre de Salut Son Serra-La Vileta.

 

Els documents compartits a Més Mapes són:

 1. El mapa d’actius de la seva Zona Bàsica de Salut en el qual es troben:
  • Actius relacionats amb els serveis que presten les organitzacions, com el Centre de Salut i els equipaments esportius.
  • Actius relacionats amb les associacions: de veïnats, de gent gran, Cáritas, Projecte Naüm i Alcohólicos Anónimos.
  • Actius relacionats amb els espais físics: parcs, bosc de Son Quint i bosc de Son Muntaner, rutes saludables i carrils bici.
  • Actius culturals: biblioteca de Son Ximelis i de Son Rapinya.

 

 1. El mapa amb el circuit de parcs i jardins on aquests s’identifiquen amb un animal o element característic. Un document molt útil per a les famílies.

 

 1. Document explicatiu sobre els diferents parcs de la zona amb una detallada descripció de cadascun d’ells: la ubicació, l’extensió, els usos que té i l’afluència de veïns i veïnes de la zona, els equipaments, la descripció de la zona infantil, algunes fotografies, les rutes saludables, les línees d’autobús associades i diferents tipus d’arbres que es poden veure. Una fantàstica explicació que anima a visitar tots aquests parcs.

 

Tots aquest actius els podeu trobar MAPalma. La salut sempre a prop, per barris i àrees d’interès i a Localizasalud.

Durant els propers dies seguirem donant a conèixer a través d’aquest espai altres mapes elaborats per entitats i associacions de veïnals. Us animam a que ens feu arribar tota la informació que heu anat elaborant sobre actius en salut i així poder-la compartir la amb la ciutadania interessada. Gràcies.